نحوه تغییر مالکیت سیم کارت های همراه اول
نوشته شده توسط : nirvana

در حال حاضر با توجه به قیمت بالای سیم کارت های همراه اول ( خصوصا پیش شماره 0912 )، یکی از ارزان ترین روش های خرید، خریداری سیم کارت های دست دوم این اپراتور می باشد که با وجود اقتصادی بودن، در بعضی موارد میتواند بسیار چالش برانگیز باشد. بنابراین بهتر است در تمامی مراحل خرید سیم کارت های دست دوم، نهایت دقت و تمرکز را داشته باشید تا دچار دردسر نگردید.

یکی از مهمترین مراحل خرید سیم کارت دست دوم، انتقال مالکیت سیم کارت است که لازم است حتما بلافاصله بعد از خرید انجام گیرد تا شما بتوانید از تمامی قابلیت های سیم کارت خریداری شده مانند دریافت ریز مکالمات، قطع یا وصل کردن سیم کارت و ... استفاده نمایید.

 

بعلاوه؛ با توجه به این که بر اساس قانون حضور مالک سیم کارت در زمان به نام زدن سیم کارت الزامی می باشد، در صورت مهاجرت مالک، فوت و یا اتفاقاتی از این قبیل، ممکن است خریدار برای انتقال مالکیت دچار مشکلاتی گردد که نه تنها مراحل کار را دشوارتر می سازد بلکه در فاصله ایجاد شده احتمال سوء استفاده از سیم کارت هم وجود دارد. بنابراین بهتر است؛ در اسرع وقت نسبت به این کار اقدام نموده و با آماده سازی مدارک، به همراه مالک قبلی سیم کارت در یکی از دفاتر خدماتی حضور پیدا کرده و مراحل انتقال سند را تکمیل نمایید.

 

نحوه انتقال مالکیت سیم کارت های همراه اول

با توجه به ابلاغیه وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات حداکثر سقف سیم کارت های تحت مالکیت مشترکین حقیقی 10 سیم کارت فعال می باشد که همه اپراتورها در زمان انتقال مالکیت به این موضوع؛ توجه خاص خواهند داشت.

 بر این اساس شرکت ارتباطات سیار ایران نیز در صورتی که انتقال گیرنده دارای بیش از 10 سیم کارت فعال باشد، پس از نقل و انتقال، شماره تلفن همراه مورد نظر را تا زمان تعیین تکلیف، به صورت غیر فعال نگه می دارد. بنابراین با توجه به این ابلاغیه، بهتر است قبل از به نام زدن سیم کارت، این موضوع را مدنظر داشته باشید.

 

مدارک لازم جهت انتقال مالکیت

·        مراجعه همزمان انتقال دهنده ( مالک فعلی سیم کارت )  و انتقال گیرنده ( خریدار سیم کارت) در یکی از دفاتر خدماتی

·        اصل کارت ملی انتقال دهنده و انتقال گیرنده

·        سیم کارت فعالی که در یک گوشی همراه، روشن باشد

·        پرداخت صورتحساب میان دوره

·        ارائه کد پستی 10 رقمی

·        تنظیم سند نقل و انتقال و درج امضا و اثر انگشت

 

در صورتی که یکی از طرفین ( انتقال دهنده یا انتقال گیرنده ) یک شخصیت حقوقی باشد، باید علاوه بر مدارک فوق، مدارک زیر را هم ارائه نماید:

·        ارائه روزنامه رسمی کشور

·        معرفی نامه نماینده مربوطه

در صورت حضور وکیل به جای انتقال دهنده مالکیت، ارائه اصل وکالت نامه قانونی برای به نام زدن سیم کارت الزامی می باشد.

 

راهنمای انتقال مالکیت:

برای به نام زدن سیم کارت های همراه اول، حضور همزمان خریدار و مالک فعلی سیم کارت الزامی می باشد، بنابراین بهتر است با هماهنگی قبلی به طور همزمان به یکی از دفاتر خدماتی در نزدیکی محل سکونت خود مراجعه کنید و در صورت عدم منع قانونی نسبت به این کار اقدام نمایید. بعد از حضور در دفاتر خدماتی، فرد متقاضی ( خریدار ) درخواست خود را برای انتقال مالکیت سیم کارت ارائه نماید و مدارکی که از قبل ذکر شده را تحویل دهد.

در هنگام انجام مراحل، از سوی اپراتور پیامکی برای مالک ارسال می گردد که در آن رمز انتقال سیم کارت همراه اول بیان شده که لازم است این رمز برای احراز هویت در حین انجام کار تحویل داده شود. با توجه به اینکه ارائه تاییدیه وصولی صورتحساب میان دوره توسط دفتر خدماتی از مدارک لازم برای نقل و انتقال میباشد، پرداخت صورتحساب میاندوره به همراه باقی مدارکی که قبلا بیان شد، توسط مالک فعلی سیم کارت ضروری می باشد. ( حتی در صورت عدم بدهی سیم کارت، ارائه قبض میان دوره به عنوان یکی از مدارک اصلی الزامی می باشد).

در نهایت سند نقل و انتقال سیم کارت تنظیم می شود و از خریدار و مالک سیم کارت امضا و اثر انگشت دریافت می گردد. بعد از انتقال مالکیت سیم کارت پیامکی مبنی بر تکمیل مراحل و انتقال کامل مالکیت برای خریدار و مالک قبلی سیم کارت ارسال می گردد که نشان دهنده درست انجام شدن همه مراحل می باشد.

 

شرایط و نکات انتقال مالکیت:

·        بر اساس مصوبه کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات، اپراتورها مجاز به فروش هر گونه سیم کارت تلفن همراه به افراد زیر 18 سال نمی باشند. بنابراین در صورتی که یکی از طرفین انتقال دهنده یا گیرنده به سن قانونی نرسیده باشد، حضور ولی قهری وی ( پدر یا جد پدری ) و ارائه کارت ملی و شناسنامه ولی؛ برای انتقال مالکیت الزامی می باشد.

·        در صورت محجور و یا غیر رشید بودن انتقال دهنده جهت به نام زدن سند، ارائه قیم نامه الزامی است. چنانچه در قیم نامه نقل و انتقال اموال، منوط به اجازه از اداره سرپرستی باشد، اخذ اجازه نامه از این اداره نیز الزامی می باشد.

·        اتباع خارجی در کشور هنگام ارائه مدارک به جای کارت ملی، گذرنامه خود را ارائه نمایند.

·        در صورت تعویض سیم کارت، انتقال دهنده بعد از گذشت 20 روز از زمان تعویض، میتواند نسبت به نقل و انتقال مالکیت اقدام نماید.

 

بر اساس اعلام همراه اول، تعرفه تغییر نام سیم کارت اعتباری همراه اول 150،000 ریال و سیم کارت دائمی همراه اول 250،000 ریال بدون احتساب مالیات بر ارزش افزوده می باشد که در زمان انتقال سند دریافت می گردد.

 با توجه به این که در حال حاضر ارائه بسیاری از خدمات بانک ها و موسسات دولتی و غیر دولتی به مشتریان، منوط به داشتن سیم کارتی است که به نام آنها باشد، بهتر است اگر سیم کارتی در اختیار دارید که هنوز برای انتقال مالکیت آن اقدام ننموده اید، هر چه سریعتر برای تعیین و تکلیف سیم کارت خود اقدام نموده و مراحل انتقال مالکیت را تکمیل نمایید.

منبع: وبلاگ رندباز

 





:: بازدید از این مطلب : 184
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 20 تير 1401 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: